Rogaine Spuma

Acest tratament pe baza de minoxidil pentru căderea și regenerea părului s-a impus prin rezultatele obținute și și-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului atât la bărbați cât și la femei. Acum este disponibil și în România la cel mai bun preț.

Există pe piață și alte produse cu minoxidil 5% sub formă lichidă. Diferențele dintre acestea și Rogaine Spuma sunt următoarele:

– Rogaine Spuma este un tratament sub formă de spumă astfel că aplicarea este mult mai ușoară – spuma se transformă în lichid treptat și nu va curge în alte locuri în afară de cel unde se dorește aplicarea;

– perioada de absorbție a produsului este foarte redusă (2-3 minute);

– printre cele mai importante argumente în favoarea produsului Rogaine Spuma este acela că în urma aplicării părul dvs nu va căpăta un aspect uleios, textura firului de păr va fi mai densă, nu vor rămâne urme ale aplicării și vă puteți desfășura activitățile cotidiene în mod normal.

De ce este Rogaine Spuma tratamentul nr 1 în SUA pentru căderea și regenerarea părului?

Produsele Rogaine sunt cele mai utilizate la ora actuală în SUA și se bucură de încrederea a milioane de persoane din întreaga lume datorită rezultatelor obținute în urma utilizării, fiind aprobate de FDA (Food and Drug Administration) din SUA – organismul care reglementează produsele medicale din această țară. Procesul de aprobare în SUA este unul foarte riguros, presupunând parcurgerea mai multor etape de-a lungul mai multor ani și testarea pe mii de persoane până la primirea aprobărilor de a fi pus în vânzare. Din această cauză produsele aprobate de FDA conferă siguranță cumpărătorului.

Dintre tratamentele pentru căderea și regenerarea părului care se aplică local, minoxidilul, substanța activă din Rogaine, este singura care este dovedită științific, prin studii riguroase, a avea rezultate. Acesta este si motivul pentru care multe vedete din SUA, printre care Tom Cruise sau Lady Gaga, au apelat la acest produs.

 

Procesul de oprire a căderii părului și de regenerare

Atât produsul Rogaine Spuma pentru bărbați cât și Rogaine Women au ca scop oprirea căderii părului și regenerarea acestuia prin intermediul substanței active minoxidil care prin aplicarea și masarea în zonele de pe scalp cu probleme, ajunge la rădăcina părului și stimulează creșterea. Trebuie avut în vedere că atât procesul de cădere a firelor de păr cât și cel de regenerare se realizează într-un interval de timp destul de lung (câteva luni). De aceea, pentru a se obține rezultate vizibile, este necesară aplicarea produselor timp de câteva luni (minim patru luni). Rezultatele maxime care pot fi obținute prin utilizarea produselor Rogaine se vor vedea dupa circa opt luni până la un an.

Este recomandată începerea tratamentului în cel mai scurt timp din momentul în care constatați că vă confruntați cu problema căderii părului. Ca și în cazul altor probleme de sănătate, cu cât tratamentul este început mai din timp, cu atât rezultatele obținute vor fi mai bune.

Singurele tratamente aprobate în SUA

La momentul actual singurele produse dovedite științific că au rezultate în tratamentul căderii părului și regenerarea acestuia sunt minoxidil (Rogaine) și Propecia. Propecia este un medicament sub formă de tablete care se administrează pe cale orală zilnic și este numai pentru bărbați. Din păcate, anumite persoane (aprox. 5%) pot înregistra anumite efecte secundare în urma utilizării pastilelor Propecia.

Pe piață se găsesc însă o multitudine de produse care promit efecte care mai de care mai miraculoase însă din cauză că mare parte dintre acestea nu au rezultatele promise nu au fost aprobate de FDA din SUA. Această agentie de reglementare are standarde foarte ridicate și nu aprobă nici un tratament fără testarea riguroasă pe parcursul mai multor ani de zile.