Informatii

Cum cumpar si platesc

Dupa ce ati adaugat produsele in cos aveti posibilitatea de a modifica continutul acestuia in pagina cosului de cumparaturi (puteti spre exemplu modifica cantitatea doritia sau puteti sterge un produs). Pentru a continua procesul de cumparare trebuie sa aparati butonul FINALIZARE COMANDA si astfel ajungeti pe pagina unde trebuie sa completati informatiile necesare pentru livrarea comenzii. Pentru a trimite comanda, dupa ce ati completat toate datele necesare, trebuie sa apasati butonul PLASARE COMANDA. Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail pentru confirmarea acesteia pe adresa de e-mail pe care ati completat-o.

Pentru achitarea comenzilor se accepta plata cu cardul sau ramburs (numerar la livrare). Procesarea platii se face de catre compania STRIPE, cu sediul in SUA, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din lume si care de curand a intrat si pe piata din Romania. Avand in vedere renumele companiei STRIPE puteti avea incredere ca datele cardului dvs sunt protejate la cele mai inalte standarde.

MOMENTAN SE PREIAU DOAR COMENZI ONLINE !

Pentru comenzile plasate online se trimite o confirmare de primire a comenzii, iar in momentul expedierii comenzii o alta confirmare insotita de numarul de AWB al coletului.
Daca nu ati primit nici una dintre confirmari va rugam sa verificati si in folderul de spam al e-mail-ului dvs.

Livrarea pentru toate produsele comandate prin intermediul acestui magazin online este gratuita si se realizeaza prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER. In cazul in care doriti ca livrarea coletului dvs sa se faca prin intermediul Postei Romane va trebui sa specificati acest lucru in momentul in care completati datele dvs de livrare in casuta Note comanda.

Livrarea coletelor prin firma Fan Courier este gratuita pentru lista localitatilor acoperite de aceasta. Lista completa a acestor localitati poate fi consultata aici.

In majoritatea cazurilor livrarea comenzilor se realizeaza in termen de 24 de ore.

Comenzile primite de luni pana vineri pana in ora 14 sunt expediate in aceeasi zi, urmand ca cele primite dupa aceasta ora sa fie expediate in ziua urmatoare. De asemenea, comenzile primite sambata si duminica sunt expediate luni.

ATENTIE: Daca nu ati completat adresa completa pentru livrare, comenzile nu vor fi expediate (strada,, numarul strazii, numarul blocului, scara, numarul apartamentului etc.). De asemenea, daca nu completati corect adresa de e-mail nu puteti primi confirmarea plasarii comenzii.

Comenzile persoanelor, care in trecut au comandat produse pe acest site si au refuzat ulterior sa le primeasca, nu vor mai fi onorate.

Trebuie sa intelegeti ca, desi pentru dvs trasnportului coletelor este gratuit, acesta este platit de noi firmei de curierat, iar refuzul de ridicare sau de primire al unui colet implica atat costul transportului pana la dvs cat si costul transportului retur.   

Nu este obligatoriu sa va faceti cont pe acest magazin online pentru a comanda produse. In cazul in care va faceti cont, pe viitor nu va mai trebui sa completati din nou toate informatiile de livrare ( va trebui doar sa va logati pe site).

Da, toate produsele Rogaine comercializate prin intermediul acestui magazin online sunt originale. Produsele sunt importate direct din Statele Unite ale Americii.

In cazul in care doriti sa returnati o comanda va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa comenzi@rogaine-spuma.ro si sa ne furnizati numele pe care ati facut comanda, numarul comenzii si sa specificati ca doriti sa returnati comanda.

Pentru a putea returna o comanda produsele comandate trebuie sa fie intacte (sa nu fi fost incepute), in caz contrar returul comenzii nu va fi acceptat.